Bugün

Afyon'da fuhuş çetesi çökertildi: 4 tutuklama

(İHSANİYE) - Afyonkarahisar'da düşmüş kadınlara dadanan ve fuhuş yaptırdıkları belirlenen 4 kişi kodese tıkıldı.

29 Kasım 2023 - 14:48

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Afyonkarahisar genelinde fuhuşla mücadele kapsamında çalışma başlattı.

 

Ekipler, E.A., S.B. ve M.C. isimli şahısların, Afyonkarahisar’da zor duruma düşen kadınları fuhşa teşvik ettikleri, bu kadınlara müşteri temin ettikleri, Fuhuş yapılması için yer ve imkan sağladıkları, fuhşa yönlendirdikleri ve birbirleri ile de irtibatlı oldukları şeklinde kuvvetli şüphe oluşması nedeniyle Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde kapsamlı çalışma başlattı.

 

Bu süreçte H.T. ve M.T. isimli şahısların da yukarıda adı geçen şüphelilerle bağlantılı olduğu değerlendirilerek şahıslar şüpheli olduğu belirlendi. 

 

Ekipler, operasyonda yakaladığı 5 şüphelinin fuhşa yer temini için kullandığı Erenler Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Fakıpaşa Mahallesinde bulunan adreslerde  36 bin 485  TL, 320 dolar ve 49 bin 210 TL değerinde ziynet eşyası ele geçirildi. 

 

Karakolda 9 mağdur kadın ile 53 kişinin ifadesine başvuruldu.

 

Emniyette işlmeleri tamamlanan 5 zanlı, adliye sevk edildi.

 

Zanlılardan E.A., S.B., H.T., ve M.T, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, M.C, ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

# Afyon# Fuhuş# Polis