Bugün

MHP'li Aziz Aslan: "Ah de Vefa İstiyorum"

(İHSANİYE) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan'ın partisi önünde aday tanıtım töreni düzenlendi. Aslan, "Tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var. Kimsenin hakkında gözüm yok. Eğer bu adanmış 30 yıllık ömür, bir hakkı gerektiriyorsa, sizlerin adına hakkımı istiyorum, vefa bekliyorum."dedi.

01 Nisan 2023 - 17:58
Güncelleme: 01 Nisan 2023 - 18:07

MHP'li Aslan, çok sayıda partilinin katıldığı törende yaptığı konuşmada, kendisini bütün Afyonkarahisarlıların yakından tanıdığını ve bu şehirde acı tatlı hatıraları olduğunu söyledi.

 

"Doğduğum yerde doyduğum yerde bu şehir." diyen Aslan, şöyle konuştu:

 

"Hep sahadaydım. Siyasi ve ticari çizgimde hiçbir sapma ve kırıklık yoktur. İnandığım doğrular hiç değişmedi. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Hiç kimseye tepeden bakmadım. Yol arkadaşlarımla hep yan yana oldum. Bundan sonra da kol kola, el ele yürüyeceğiz. Her gittiğim yerde görevim sırasında yaptığım eserler var. Tabiri caizse tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var. Kimsenin hakkında gözüm yok. Eğer bu adanmış 30 yıllık ömür, bir hakkı gerektiriyorsa, sizlerin adına hakkımı istiyorum, vefa bekliyorum."

 


- Aslan: "Hizmet  için Aday adayı oldum"

 

Türkiye'nin kavşak noktasında olan Afyonkarahisar’ın problemlerini bildiğini vurgulayan Aslan, "Köylü çocuğuyum, tarımı hayvancılığı biliyorum. Esnafım, esnafın içindeyim, ticaretin problemlerini biliyorum. Turizm, ticaret, sanayi, tarım, hayvancılık konularında Afyonkarahisar'ı ülkemizin yıldızı yapmak için çalışacağım. Yıllardır kamuoyuna deklare ettiğim ve köşe yazılarımızda duyurduğumuz birçok projemizi uygulamaya koyacağız. İş adamlarımız burada, esnafımız burada, köylümüz burada. Ayaklarına sağlık. Ben onların her zaman dert ortağı olmuşumdur." ifadesini kullandı.

 

- "Biz adanmış yürekleriz"

 

MHP'li Aslan, davanın zor ve yolların uzun olduğuna dikkat çekti.

 

"Biz kaldık, saf ve temiz." diyen Aslan,  "Tanrı dağı kadar asil, Hira dağı kadar şerefli. Selam olsun yolundan dönmeyenlere. Selam olun davasından vazgeçmeyenlere, selam olsun sizlere. Evvelallah biz bize yeteriz. Çünkü biz adanmış yürekleriz. Dik duracağız, doğru gideceğiz, olmaz demeyip dua edeceğiz, başaracağız."

 

# Aziz Aslan# İhsaniye# Afyonkarahisar# Aday